Üdvözöllek a Keresőnapló blogon!

2020. november 22. 21:36 - Magányos Farkas_

Isten hozott a Keresőnapló blogon!

Az online tárkeresés (fogalma: itt) és hagyományos társkeresés is 40 felett, vidéki elvált férfiként még akkor sem könnyű, ha az embert nem tette tönkre a válás, ha maradtak életcéljai (pl szereti a munkáját és szoros a kapcsolata gyerekeivel is), ha elszánt abban, hogy újra párt találjon illetve ezek a dolgok életben tartják a válás okozta törés után is. Ezen a blogon társkereső csetlés-botlásaimról írok magányos farkasként. A sztorik egyértelműen megmutatják küzdelmem reménytelenségét, ám arra is rávilágítanak, hogy mennyire szarkasztikus és szürreális a hazai online társkeresés világa. Bemutatkozásomat itt olvashatod. Isten hozott! A kiinduló dátum: 2021 január 17.

Ami szerintem az internetes társkeresést valódi esszenciáját illeti, én így fogalmaznám meg a dolog lényegét:

Internetes vagy online társkeresésnek nevezzük azt az elhúzódó, évekig tartó, önbecsülés-romboló és többnyire kínos folyamatot, melyben ugyan egyedül maradsz továbbra is, de közben önámító módon folyamatosan fenntartod a reményt magadban a pár-találásra és hozzád legkevésbé sem illő emberekkel kommunikálva illetve sikertelen randevúkat "túlélve" önmagad nyugtatod, hogy van még időd és különben is: másoknak sem sikerül a dolog (ami amúgy hazugság és vigasznak is sovány).

Magányos farkas

keresonaplo_alsolec.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5716295808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása